PIZZAPHONE & GRILLBAR NOORD

PIZZAPHONE & GRILLBAR NOORD De lekkerste snelste en de goedkoopste

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2888 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzaphone & Grillbar Noord. Meer weten? Ontdek meer

4 aug 2022 om 20:26 Heerlijk gegeten en goede bezorging, iets voor de afgesproken tijd.
1 aug 2022 om 1:41 Ik heb zowat 2,5 uur gewacht op m’n eten!! Dit is niet normaal lang. Gebeld, werd ook nog eens niet opgenomen. Voor mij geen Pizzaphone & Grillbar Noord meer!!
31 jul 2022 om 19:13 Kheb heel lang gewacht en er zat amper smaak aan de pasta heel jammer voor zoveel geld niet echt meer voor herhaling vatbaar
31 jul 2022 om 1:41 Always good and fresh
28 jul 2022 om 12:43 Super snel geleverd en weer lekker
25 jul 2022 om 11:28 Eten kwam meer dan 2 uur te laat en de pizza's waren taai Nooit meer bestellen bij hun
24 jul 2022 om 23:53 Duurde super lang, na uur gebeld dat pasta op was.. toen nog is smaakloos en de pizza koud en taai
24 jul 2022 om 23:14 Ruim twee uur op me eten moeten wachten toen het binnen kwam was het niet meer warm. Ik was een trouwe klant van ze maar na vandaag bestel ik hier nooit!!! Maar dan ook nooit meer. Wat slecht
24 jul 2022 om 22:45 Bezorging was erg laat, het eten was wel lekker en goed warm (en veel).
24 jul 2022 om 21:16 Order did not arrive. They did not pick up the phone. Waiting for Thuisbezorgd for a full refund. You guys lost a customer. So unprofessional
24 jul 2022 om 20:25 We hebben bijna 2uur moeten wachten op ons eten. Waarvan de lasagne heel olieachtig was en weinig en flauw van smaak was. Vind dat heel jammer. Hopen dat de volgende keer alles meezit.
23 jul 2022 om 23:35 Prima in orde en bezorgd met een half uur.