PIZZAPHONE & GRILLBAR NOORD

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3012 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzaphone & Grillbar Noord. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2023 om 19:24 Alles was top zo als altijd
30 jan 2023 om 12:53 Veel te zout en heel laat geleverd moest na bellen
28 jan 2023 om 17:30 Gewoon lekker op tijd en was heerlijk eten
28 jan 2023 om 0:21 top service!
28 jan 2023 om 0:03 Eten was lekker en warm
22 jan 2023 om 20:46 Pasta 4 formagi ,ik proefde geen 4 kazen alleen penne pasta met roomsaus,la pepe was wel lekker alleen veelste pikant kippensoep was wel oké...
21 jan 2023 om 18:39 Het duurde zo lang voor het eten er was dat er geen optie in het keuzemenu is om aan te geven hoe lang: 2u!!! Bij bellen geen excuses, geen reden, alleen maar: bezorger net vertrokken. Niet fijn.
19 jan 2023 om 10:50 Dr word aangebeld terwijl ik vraag of ze kunnen bellen hier bestel ik nooit meer pizza koud korstjes vies geen knoflooksaus bij een pizza shoarma?
19 jan 2023 om 1:22 Kapsalon was oke vooral voor late bezorging. Maar als ik zeg BEL op mn telefoon dan moet je niet komen aanbellen. Lijkt me op zich niet zo lastig.
17 jan 2023 om 5:05 I enjoy the food every time, delicious menu and always on time if not earlier sometimes.
15 jan 2023 om 22:35 Pizza was koud/lauw De stukjes zalm in de pasta was op 1 hand te tellen smaak was wel goed van de pasta dit heeft mij doen besluiten om niet meer bij jullie te bestellen echt heel jammer
10 jan 2023 om 19:06 Net als altijd, heerlijk vers en warm! Toppers!