PIZZAPHONE & GRILLBAR NOORD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3243 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzaphone & Grillbar Noord. Meer weten? Ontdek meer

22 apr 2024 om 18:07 Precies klaar op afgesproken tijd. Heerlijk!
20 mrt 2024 om 20:01 Top zoals altijd
17 mrt 2024 om 19:37 Heerlijk alles is top En ze houden ook echt rekening met mijn allergie petje af ga zo door!!
5 mrt 2024 om 20:05 Altijd goed!
28 feb 2024 om 20:22 Helaas na 1 uur wachten hadden we iets lekkerder verwacht…de spareribs waren niet helemaal vers en helaas zat er in my kapsalon een stuk haar wat ik bijna had opgegeten, het helft van mijn eten weggegooid, zonde
28 feb 2024 om 19:50 Erg lekker en nog goed warm
28 feb 2024 om 13:03 It was a long wait for a stone-cold pizza that was not made with the best ingredients... definitely hard to say if any real mozzarella at all was used. We ordered also salad and soup which were better.
27 feb 2024 om 21:22 Ze gaven me mijn bestelling schuin aan, en de saus van mijn pasta lekte eruit. Loeiheet op mijn arm, vloer en kleed. Eten was matig. Door het morsen waren de bijbestelde frietjes doorweekt.
24 feb 2024 om 13:17 Altijd lekker eten, ik ben nog nooit teleurgesteld, top mensen top eten !!
24 feb 2024 om 12:44 Niet altijd de snelste, maar jongens, ze maken geweldige pizza's! Verrukkelijk!